Vliegendekeeper is jarig!

Vrijdag 1 juli 2016 is de dag dat de Vliegendekeeper jarig is.
Alweer twee jaar geleden besloot ik om een website te maken waar mijn ervaringen, foto’s en verhalen op naar voren komen.  Ik had toen niet verwacht dat het zo’n succes zou gaan worden.

Wat is succes eigenlijk als je slechts een website, een Twitter account en een Facebook pagina hebt? Ik had als doel om mensen te bereiken, mensen te laten zien wat ik doe en hen te laten ervaren wat ik ervaar. Inmiddels heb ik meer dan 3000 volgers op Twitter, meer dan 500 volgers op Facebook en dagelijks veel bezoekers op de website. Misschien geen goed lopende multinational maar ik hoef u niet te vertellen dat mijn doel in ieder geval meer dan ook is behaald. Behaald zonder al te veel overdreven gedoe en uiteraard met de hulp van velen waar ik niet zonder kan.

Ik heb de afgelopen twee jaar veel nieuwe mensen ontmoet en veel dingen meegemaakt. Zo mocht ik op het digitale podium staan als nummer 3 bij de verkiezing voetbal Twitteraar van het jaar 2015. Deze verkiezing, uitgeschreven door het prachtige blad de Staantribune, kwam wat mij betreft geheel onverwachts en het was dan ook erg mooi om te zien dat ik tussen de grote mannen zoals Sjoerd Mossou mocht staan. Een mooie prestatie al zeg ik het zelf. Naast deze derde plek had ik ook een interview met John van Boven van Metro over Groundhoppen en was ik te gast in een uitzending van Radio Rijnmond om te praten over de dag van de terreinknecht. Een schitterend jaar en leuk om te zien dat het gewaardeerd wordt.

Wat nu na twee jaar? De Vliegendekeeper gaat verder. Vanaf vandaag een nieuw logo en een nieuw project. Doormiddel van de EK Poule ben ik al deels gestart met een nieuw project namelijk geld ophalen voor een goed doel. Dit goede doel betreft het Kika fonds.

Waarom? Omdat ik iets wil doen voor kinderen / gezinnen die door een verschrikkelijke ziekte niet een hobby kunnen uitoefenen zoals ik dat bijvoorbeeld doe. Ik mag in mijn handen wrijven dat ik kan doen en laten wat ik wil zonder rekening te hoeven houden met mijn gezondheid. Het lijkt mij verschrikkelijk als je als kind / ouders zoiets ingrijpend meemaakt. Ik wil daar iets voor doen, iets voor betekenen al is het maar iets heel kleins. Ik zal dus gedurende het aankomende jaar mij doormiddel van projecten inzetten voor het Kika fonds en hen steunen met wat ik kan. Inmiddels heb ik door de poule, met hulp van jullie, de eerste 500 euro voor het goede doel ingezameld. Hier kan ik uiteraard alleen maar trots op zijn en allen die hier aan hebben meegedaan bedanken!

Maar de Vliegendekeeper gaat meer doen. De website is veranderd en er komen meer verhalen waar iedereen kan en aan mag deelnemen. Heb je een idee, invulling etc. laat het mij weten en dan verzinnen wij er samen iets op. In ieder geval komt er wekelijks een groundhop / ervaring verhaal op de website uit de ogen van een medegroundhopper. Daarnaast ga ik samenwerken met een reisorganisatie waarmee ik reizen ga organiseren voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn, zonder winstoogmerk maar voor Kika. Last but not least gaan er shirts komen van de Vliegendekeeper waarin eigen gemaakte foto’s verwerkt worden in het nieuw gemaakte logo. Hierover volgt snel meer informatie. Genoeg projecten in ieder geval waarmee ik mij inzet voor mensen die het harder nodig hebben dan dat ik dat heb!

Voor nu wil ik jullie bedanken voor het volgen, het lezen van de verhalen en de interactie die ik met jullie heb. Ik heb de afgelopen twee jaar veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en dat stemt mij erg tevreden. Ik ga mij inzetten voor het goede doel en proberen mijn steentje bij te dragen aan de zorg en de hulp voor kinderen die het hard nodig hebben. Uiteraard zal ik dit doen met jullie maar heb hierin alle vertrouwen dat dit goed gaat komen.

Ik hoop dat jullie mijn verhalen blijven lezen en anders zie ik jullie sowieso vast ooit nog wel eens langs de velden want voetbal blijft het allermooiste wat er is.

Dank jullie wel!

Wess
Vliegendekeeper
IMG_5074

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.