Trainingskamp Oxford United

Gisteren waren ongeveer 550 – 600 supporters getuigen van de overwinning van Oxford United op Alhaurin de la Torre. Met doelpunten van Ashby en Roberts won de ploeg uit Engeland met 2-0 van de club uit de Spaanse vierde klasse. Michel was aanwezig en zag zijn team, ondanks de enorme hitte en kunstgras, een leuke wedstrijd spelen.In de felle zon, genietend van een verdiend koud biertje was het goed toeven die dinsdag avond. De club domineerde de wedstrijd en ook op de tribunes was de sfeer uiterst goed te noemen. Spelers en supporters kunnen terugkijken op een mooie en geslaagde avond.

12.07.2016
Alhaurin de la Torre – Oxford United: 0-2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.