Verhalen over Groundhoppen

Lancering van project 2 staat voor de deur! Verhalen, verhalen en nog eens verhalen over groundhoppen en daar ga ik zelf helemaal niets aan doen. Het tweede project voor aankomend seizoen heb ik namelijk jou hulp hartstikke hard nodig.

Het mooie aan Groundhoppen is dat een ieder zijn bezoek anders beleefd. Natuurlijk blijft het stadion hetzelfde en zullen bepaalde kenmerken altijd terugkomen, maar de sfeer en de wedstrijd zullen per keer verschillen. Het verschil ligt hem in het affiche, het wedstrijdverloop en in zoveel andere gebeurtenissen die plaatsvinden op dat moment. Ik probeer mijn ervaringen altijd zo veel mogelijk te delen en over te brengen bij de volgers. Mijn doel is namelijk om mensen te laten genieten en om hen aan te sporen hetzelfde te gaan doen.Mijn motto is dat je ervaringen moet delen om andere de inzichten te geven hetzelfde te doen. Dit keer ga ik het echter eens omdraaien en hoop ik op jullie hulp.

DSC_0754

 

Vanaf volgende week zal ik elke woensdag avond een verhaal plaatsen die ik heb gekregen van een van de velen groundhoppers. Niets is te gek en hoe mooier de plek, hoe beter het verhaal. Deel wat foto’s, vertel over je ervaringen en laat mensen genieten van je verslag en/of fotoreportage. Het verhaal mag zo lang of zo klein zijn als dat jij wilt want zoals gezegd beleefd een ieder het op zijn eigen manier.

Heb je een verhaal, ben je geïnteresseerd of wil je iets delen? Stuur jou verhaal naar wess@vliegendekeeper.com en ik zal hem plaatsen op de website. Nogmaals 1 verhaal per week en uiteraard informeer ik je wanneer het geplaatst wordt. Het seizoen is lang dus ik kan genoeg verhalen gebruiken. Vermelding van naam, twitter account, facebook account en evt. website zijn geen enkel probleem en helpen wellicht om een grotere doelgroep te bereiken. Ik verwacht zeker niet dat je binnen een dag een verhaal hebt staan maar mocht je een idee hebben geef het door en ik hou er rekening mee!

Een simpele email is voldoende, ik laat je weten wanneer het geplaatst wordt en jij kan rekening houden met de deadline. Zo simpel kan het zijn!

Het doel is om mensen te bereiken en daar heb ik jullie bij nodig!
Hoe meer hoe beter, hoe unieker hoe mooier!

Ik hoor van jullie!

Vliegendekeeper

 

DSC_0573

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.