Het verlangen naar de Langeleegte

Een aantal weken geleden besloot ik samen met Groundhopper en tevens liefhebber van voetbalromantiek, Klaas Sjoerd, om dossier de Langeleegte aan te maken. Het doel wat wij hadden was om de mensen de Langeleegte weer te laten voelen, te laten zien wat voor moois er is verdwenen en bovenal willen we de verhalen en beelden in leven houden. Dat de Langeleegte nog lang niet vergeten is hebben wij inmiddels gemerkt middels de velen reacties die wij kregen op de stukken. Mensen genoten van de verhalen, voelden zich weer even in het stadion en waren zelfs bereid om foto’s en film materiaal met ons te delen. Uiteraard zijn wij ontzettend blij met deze reacties en willen wij ook vragen om anekdotes, foto’s en video’s te blijven sturen om dossier de Langeleegte compleet te maken. Contact kan opgenomen worden via Wess@vliegendekeeper.com

Uiteraard stopt het hier niet bij en staan de volgende verslagen te wachten om gepubliceerd te worden. Echter zal u daar nog een kleine week geduld voor moeten hebben. Ondergetekende is op dit moment aan het genieten van een welverdiende vakantie en wilt uiteraard alles zorgvuldig publiceren. Toch leek het Klaas Sjoerd en mij leuk om jullie mee terug te nemen naar de Langeleegte. Niet via een verhaal maar dit keer doormiddel van een video. Slechts 3.12 minuten maar vol met oude krantenknipsels, foto’s en ander beeldmateriaal. Leuk om even te kijken en te genieten van de tijd aan de Langeleegte. Beelden via Youtube van de mannen van Veendam4-ever.

Volgende week deel 3, volgende week Cultspelers en trainers.
Voor nu een fijne eerste weekend met voetbal gewenst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.