Oude tijden herleven

Na twee jaar VV Heerjansdam en een jaar BVV Barendrecht 17 lijken de mannen onder leiding van trainer Kelvin eindelijk hun vaste team in BVV Barendrecht 9 te hebben gevonden. Enige discussie bestaat nog betreffende de klasse waarin gespeeld gaat worden. Was er aangegeven dat er in de vierde klasse gespeeld moest worden, zijn wij door de KNVB ingedeeld in de vijfde klasse. Een kleine verstoring zal de mannen van Kelvin alles behalve van de wijs brengen en ongeacht de divisie zullen wij klaar zijn voor de competitie.

BVV Barendrecht 9 kent dit jaar aardig wat mutaties in het elftal. Zo komt Mark over van VV Heerjansdam, verlaat Max BVV Barendrecht 3 en vond Dimitri BVV Barendrecht 9 toch leuker dan het vierde. Zoals einde vorig seizoen al bekend was heeft Kelvin nu de touwtjes in handen als trainer en wordt er na het vertrek van trainer Roel eindelijk weer eens serieus en hard getraind. Een positieve ontwikkeling al zal niet iedereen blij zijn met de wekelijkse sprint oefeningen, maar dat geheel terzijde!

Morgen start wederom het beker seizoen. Een toernooi wat ons, zeker in de groepsfase, als elftal altijd wel goed ligt. Mouwen opstropen, alles of niets en prestatie voetbal zijn op ons lijf geschreven. Nu in een poule met Den Bommel, VV Hekelingen en Swift Boys hebben de mannen er weer zin in. Morgen starten, gelijk gaan voor de drie punten!

Ook dit jaar kunnen jullie weer van alles van ons verwachten. Foto’s, feiten en verslagen uit de kelder van het Nederlandse amateurvoetbal. Partijdige scheidsrechters, meer dan tien doelpunten per wedstrijd, geweldige blunders, spannende wedstrijden, afgelaste wedstrijden en ga zo maar door. Genoeg te lezen, genoeg te zien!

Een mooi seizoen vol voetbal staat voor de boeg! Heeft u voor morgen nog geen plannen? Wij spelen om 12 uur in Den Bommel en kunnen u steun maar al te goed gebruiken! Vind u dat te ver? Dan zien wij u graag binnenkort eens op sportpark de Bongerd.

Oude tijden gaan herleven………….

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.