De mooiste maand van het jaar

De laatste maand van het jaar staat zoals gewoonlijk in het teken van feestdagen, gourmetten, plannen maken voor het nieuwe jaar en bovenal terugkijken op afgelopen jaar. Het was voor mij persoonlijk een mooi jaar vol met reizen, voetbalwedstrijden en persoonlijke hoogtepunten. Zo gaf ik op 9 september jl. het Ja-woord, zag ik mijn eerste wedstrijden op een Europees Kampioenschap en was ik aanwezig bij Europees heetste derby tussen Partizan Belgrado en Rode ster. De statistieken van dit jaar liegen er dan ook niet om:

37 wedstrijden in het buitenland
54 stadions in het buitenland zonder wedstrijdbezoek
4 Lostgrounds
12 verschillende Europese landen waar ik voetbal zag

De bezoeken gaan vaak sneller dan de foto’s en verslagen waardoor ik enorm achter loop met de website. Deze maand gaat er een flinke inhaalslag gemaakt worden en hoop ik op 1 januari te starten met een website die up to date is. Tot die tijd zal ik jullie via Instagram dagelijks de mooiste foto’s laten zien van dit afgelopen jaar. Account: Vliegende_keeper

En voor wie denkt dat ik stil zit de aankomende periode heeft het mis. Met Milton Keynes – AFC Wimbledon en Sint Truiden – Standard Luik staat er in ieder geval alweer iets op de planning. Bloed kruipt waar het niet gaan kan dus ook hier zal ongetwijfeld nog iets bij komen………

 

 

img_8562

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.