Stem partij Vliegendekeeper!

Dag van de verkiezing, dag van de vernieuwing! Ga naar het stembureau en stem partij Vliegendekeeper. Voor supporters, door supporters! Bring Back The Passion!

 

 

-Partij programma – Standpunten – 

Iedere supporter is gelijkwaardig!
Partij Vliegendekeeper maakt geen onderscheid tussen supporters. Kijkt u liever thuis op de bank, liever met een biertje in de kroeg of op de tribunes in het stadion. Iedereen is bij ons een supporter van voetbal.

 

Stop Kunstgras:
De ziekte van het hedendaagse voetbal! Stop het kunstgras nu het nog te laat is. Schadelijk of niet, voetbal hoort op echt gras en dat is waar wij voor staan!

 

Grotere uitvakken:
Volle stadions, meer sfeer! Daar is waar deze partij voor staat. Hoe groter de uitvakken, hoe voller het stadion. Bij ons geen lege stoeltjes meer!

 

Stoppen van bemoeienis burgemeesters:
Burgemeesters krijgen bij ons veel minder invloed. Minder opleggingen, minder regels. Voetbal moet terug naar de mensen zonder de bemoeienis van burgemeesters. Opgelegde Combi’s moeten verdwijnen.

 

Televisie gelden:
Gelijkheid voor iedereen, voor elke club. Geen onderscheid! Het Nederlandse voetbal is toch niet om aan te zien dus moet er ook geen verschil gemaakt worden in niveau.

 

Nieuwe bondscoach:
Wat er het afgelopen jaar is gebeurd met het missen van het EK willen wij niet meer. Hierdoor pleitten wij voor een nieuwe bondscoach. Meer prestatie, meer Nederlandse trots is waar wij voor staan.

 

Stap uit de UEFA:
Wij zijn tegen 1 UEFA en voor 1 Nederland. Geen corrupte invloeden meer en beslissen over de eigen regels en competities.

 

Stop de beloften:
Wij maken het voetbal eerlijker! Geen invloeden van de grote clubs, geen wekelijkse verschuivingen in de beloften elftallen. Wij geven het voetbal terug aan de clubs en de supporters.

 

Legaliseren van Pyro:
Wat is mooier dan een geweldige Pyro show voorafgaand aan een duel. Wij zijn voor de legalisering van Pyro op de tribunes. Partij Vliegendekeeper, voor sfeer, tegen regels!

 

Safe standing:
Wij maken ons hard voor de staanplaatsen in de stadions. Zitten doe je thuis, staan doe je in het stadion! Wij zijn klaar voor safe standing……

 

Uitsupporters bij de klassieker:
Feyenoord – Ajax en andersom hoort met uit supporters en daar staan wij voor!
Ook bij andere wedstrijden, verplicht uitpubliek.
Verlaging van de ticketprijzen:
Wij staan voor de supporters! Geef de supporters hun voetbal door de prijzen lager te maken. Geen dure seizoenskaarten meer. Voetbal is van iedereen! Rijk en Arm samen…..

 

Bijdrage vanuit de overheid voor stimulering vrijwilligers:
Vrijwilligers zijn de belangrijkste mensen voor een voetbalclub. Wij willen dat de overheid meer stimuleert en geld opzij zet voor deze mensen. Zonder vrijwilligers, geen voetbal!

 

Minder politie bij wedstrijden:
Wij willen minder politie bij de wedstrijden. Dit kost de clubs dan minder geld en supporters voelen zich minder opgejaagd. Wij maken ons hier sterk voor!

 

Voetbal op supportersvriendelijke dagen:
Geen voetbal op maandag avond, geen wedstrijden op zondag half 1 en geen doordeweekse speelronde. Voetbal op zondag half 3!

 

Conclusie:
Wij zitten hier niet voor ons zelf, hebben een eigen mening en staan voor de supporters. Stem op partij Vliegendekeeper en laat je hart spreken. Geen links, geen rechts maar recht door zee! Voor supporters, door supporters! Bring Back The Passion! Stem Vliegendekeeper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.