Our love is like soldiers, Loyal till we die…

Donderdag 24 augustus staat al maanden lang rood omcirkeld in de agenda. De dag van de loting is altijd weer een van de mooiste momenten van een voetbal seizoen. De voorpret is vaak leuker dan de loting zelf. De voorpret wordt vooral verzorgd door de mannen van www.Feyenoordeuropa.nl. Tientallen keren gaan de verschillende reizen door de hoofden van vele supporters. Waar je ook komt, wie je ook ziet altijd maar weer die ene vraag. Wie hoop je dat we loten? De voorkeuren zijn er altijd wel, de uitkomsten vaak niet. Toch maakt de bestemming niet uit. Feyenoord supporters zijn altijd en overal.

Ook ik heb dit jaar weer de nodige voorkeuren voor wat betreft de loting. Van Napoli tot aan Spartak Moskou en van Juventus tot aan FC Basel. Met Feyenoord naar de Champions League, mooier gaan we het niet krijgen! Ik kan dan ook niet wachten tot het morgen zover is. Die belachelijk lange voorbeschouwing, die warme en koude balletjes en het juichen of schelden als daar de naam Feyenoord verschijnt. Het kan mij niet snel genoeg gaan allemaal. Laat maar komen die tegenstanders, laat maar komen die Champions League!

Morgen is het dan zover, over iets meer dan 24 uur weten we het. Om de laatste uren even door te komen plaats ik hierbij wat verslagen van reizen met Feyenoord in Europa die ik maakte. Mooie herinneringen, mooie ervaringen en klaar om daar weer nieuwe bestemmingen aan toe te voegen. Waar Feyenoord is, zijn wij. Our love is like soldiers, loyal till we die!


Dynamo Kiev – Feyenoord

 

AS Roma – Feyenoord

NK Rijeka – Feyenoord

 

Sevilla – Feyenoord

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.