VV Binnemaas – Barendrecht

Binnenmaas uit. Mooie eerste wedstrijd viel echter al snel in het water.  Was de beker normaliter vanaf het begin af aan op het scherpst van de snede, leek het vandaag helemaal nergens op. 7-3 verleden en eigenlijk willen wij het daar bij laten. Collectief falen, niet goed genoeg en compleet van de mat gespeeld. Er is zelfs gesproken om de aanwezige supporters hun geld terug te geven. Doen we niet, ze moeten het maar nemen zoals het is.

7-3 dus. U leest het goed, compleet weggespeeld! Barendrecht 7 had vandaag werkelijk waar helemaal niets in te brengen. Dan moet je ook verder niet ouwehoeren toch? Gewoon je zooitje bij elkaar rapen en op naar de volgende wedstrijd. Wonden likken noemen ze het ook wel. Wat rest zijn de foto’s en daarmee is alles gezegd. Het was triest, heel triest! Voor nu, tot zaterdag, tot Feyenoord thuis. Wij hebben in ieder geval iets goed te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.