Afscheid van Sportpark Harga

Vrijdag avond, 20 oktober 2017, werd door vele voetballiefhebbers afscheid genomen van het roemruchte Sportpark Harga. Je zag het al bij aankomst, Sportpark Harga wordt langzaam maar zeker overgenomen door de moderne nieuwbouw. Begin augustus jl. startte de gemeente Schiedam met de bouw van een nieuwe woonwijk waardoor Sportpark Harga helaas gesloopt zal worden. Geen Sportpark Harga meer, geen prachtige Floodlights meer als je uit de Beneluxtunnel over de A4 rijdt en geen herinneringen meer aan die mooie tijden van het vroegere SVV.

Ik was een van de gelukkige die door de organisatoren was uitgenodigd voor Hargabal. Een wedstrijd tussen Blogbroeders en oud SVV, in het teken van Sportpark Harga. Een mooie avond voor voetballiefhebbers, een avond vol prachtige herinneringen voor hen die ooit een wedstrijd zagen van het oude SVV. Sportpark Harga bedankt, organisatoren en blogbroeders bedankt! Het was een geweldige maar bovenal memorabele avond…..

 

 

Foto’s van een verlaten Harga

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.