Feyenoord – Napoli

Feyenoord – Napoli 2-1
Stadion Feijenoord de Kuip
Champions League groepsfase


Woensdag avond 6 december 2017 om 20.45 uur trapte Feyenoord en Napoli af voor de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Een tot dusver dramatisch verloop voor Feyenoord moest vanavond goed gemaakt worden. De Kuip zat weer vol, de Kuip stond er weer als een man achter. De avond begon dramatisch maar Feyenoord herpakte zich. Na een heerlijke kopbal van Jørgensen werd het 1-1 en leek Feyenoord aan het einde van de wedstrijd zeker van een punt. Toch was het de 84ste minuut die deze wedstrijd deed beslissen. Het legioen liet de Noordzijde rood gloeien met een enorme hoeveelheid Pyro. De welgemeende doei doei aan de UEFA sloeg over naar het veld. Feyenoord ging er nog een keer voor en scoorde in de laatste seconde de heerlijke 2-1. De Kuip ontplofte zoals dat alleen in de Kuip kan. Ja we waren uitgeschakeld maar nee het kon ons niks schelen. Feyenoord en haar supporters kijken niet naar de rest. Wij zijn Feyenoord, wij zijn trots! Ja toch, niet dan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.