KNVB Bekerfinale

AZ Alkmaar – Feyenoord 0-3
Stadion Feijenoord de Kuip
KNVB Bekerfinale

Prijzen gaan nooit wennen, ook niet wanneer je binnen een jaar tijd zowel het kampioenschap, de JC Schaal als de beker wint. Elke prijs is bijzonder, elke prijs is een geweldige ervaring voor spelers en supporters. Het doelpunt van Robin v Persie, de goed spelende Jorgensen en Bradley Jones die de nul hield. Had Feyenoord een toffe Pyro met een prachtig doek, moesten ze aan AZ kant de aandacht krijgen door fakkels op het veld te gooien. Ze doen maar, ze proberen maar! Feyenoord maak je niet gek, Feyenoord is ook in 2018 bekerwinnaar van Nederland. Dat er nog maar velen prijzen mogen volgen……..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.