Vliegendekeeper WK Poule voor Kika

Na twee jaar van afwezigheid is er ook dit jaar weer een eindronde. Voor wie het niet meer weet, twee jaar geleden maakte ik een EK Poule. Een EK poule met dagelijks kansloze verhalen, een EK poule voor het goede doel en bovenal een EK poule waar nog lang over gesproken werd. Met de poule haalde ik 500 euro op voor het goede doel, een bedrag waar ik ontzettend trots op was.

De afgelopen weken kreeg ik van velen de vraag of ik ook dit jaar weer een poule zou gaan maken. ‘Nederland is wederom afwezig dus kunnen we jou dagelijkse (zeik) verhalen wel gebruiken’ aldus een fan van het eerste uur. Het antwoord op de vraag of ik ook dit jaar weer een poule ga organiseren is volmondig ja. Maar dan wel op 1 voorwaarde. Het moet groter, het moet gekker en het moet beter dan de vorige keer. Een evenaring van de 500 euro is niet meer goed genoeg, een groter bedrag moet realiseerbaar zijn.

Achtergrond:
De Vliegendekeeper voetbal poule dan. Nog even wat achtergrond en mijn persoonlijke verhaal waarvoor ik het allemaal doe: Ik ben 29 jaar en bezoek al jaren voetbal wedstrijden in binnen en buitenland. Het klinkt allemaal leuk en simpel eigenlijk. Je bent in goede gezondheid, je kan zonder problemen reizen en je hebt geen belemmeringen in wat voor vorm dan ook. Voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Van Zweden tot aan Griekenland en van Wales tot aan Oekraïne. Alles is mogelijk!

Dat je zo iets kan doen is een voorrecht en mag niet vanzelfsprekend zijn al denken wij vaak van wel. Ik besloot eens stil te staan bij hen die het niet kunnen, hen voor wie het allemaal niet vanzelfsprekend is. Ik besloot daarom mijn naam te verbinden aan de stichting KIKA. Nee, ik kan niet zorgen voor duizenden euro’s, heb geen naamsbekendheid en kan ook geen gala avonden organiseren. Buiten dat kan ik wel mijn steentje bijdragen toch? Ook kleine beetjes helpen denk ik altijd maar… Zo heb ik de kleine bijdrages die ik verdiende met de Vliegendekeeper aan de stichting overgemaakt. Niet omdat ik het niet kon gebruiken, wel omdat ik vind dat wanneer je kan doen wat je wilt, je best een ander iets mag geven. Daarom wilde ik mij dus gaan inzetten, inzetten voor een goed doel, inzetten voor mensen die niet kunnen doen wat ik doe, inzetten voor mensen die waarschijnlijk nooit kunnen doen wat ik doe.

Sinds het EK 2016 heb ik 700 euro opgehaald. Misschien niet veel, maar het is mij heel veel waard om dit aan het goede doel te storten. Ook dit jaar ga ik dat dus weer doen. De helft van het geld dat opgehaald wordt met deze poule gaat naar de stichting KIKA. Vandaar ook mijn doelstelling….. 500 euro is niet genoeg!

De Poule:
Dus bij deze, HALLO! daar zijn we weer met een nieuwe editie van de Vliegendekeeper poule. Onzinverhalen, leuke feitjes, dagelijkse updates en leuke prijzen die je kunt winnen. Mee doen dus zou ik zeggen! Meer mensen dan ooit, groter dan ooit! Geen 500 euro maar 1000 euro voor het goede doel moeten we ophalen. Misschien onhaalbaar, maar zonder doel mis je iedere kans. Ik heb daar jullie hulp wederom bij nodig en dat kan op twee manieren.

1: Vul het formulier in en doe zelf ook mee. ( mag zelfs meerdere keren )
2: Vraag vrienden, collega’s, ouders, kinderen, broers en zussen om ook mee te doen want hoe meer, hoe beter!

De regels:
Prijzengeld: Wordt pas bekend gemaakt nadat de inschrijvingen gesloten zijn.
Inschrijven: Dit kan tot 14 juni 2018 16.00 uur
Inleg: 10 euro waarbij 50% van elke inzet naar het goede doel gaat. Wil je meer geven voor het goede doel dan kan dit natuurlijk altijd. Vermeld dit wel even.
Invullen van de stand is altijd op basis van de 90 minuten + blessuretijd. Verlenging en penalty’s gelden NIET! Daarnaast gaat het om het voorstellen van TOTO, een 1,2 of een 3 EN de uitslag. De regels en het puntensysteem staat verder verwerkt in de sheet.

Hoe kan je mee doen?
Stuur een mail naar Wess@vliegendekeeper.com en je krijgt een sheet. Een simpele sheet waarbij je slechts een paar dingen hoeft in te vullen. De uitleg staat in de sheet verwerkt.

Ook dit jaar wil ik er weer wat moois van maken maar zoals ik al zei, daar heb ik jullie allemaal voor nodig. Dus doe mee en vraag zoveel mogelijk mensen. We doen het niet voor onszelf maar voor het goede doel. Ik zou het tof vinden als we er gezamenlijk weer een mooie editie van kunnen maken.

Alvast bedankt voor het meedoen, namens mij, namens KIKA en namens hen die niet kunnen doen wat velen van ons wel kunnen doen zonder erover na te denken!

Vliegendekeeper

Een gedachte aan “Vliegendekeeper WK Poule voor Kika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.