In de wandelgangen week 2

Bomenknuffelaar back on Instagram
Dat de partner van Tommy ‘De Graseter’ Sintnicolaas erg in trek is bij de heren van Barendrecht 8, moge duidelijk zijn. Met haar prachtige verschijning, vriendelijkheid en haar liefde voor mens en dier wist zij binnen een mum van tijd de voetballers om haar vinger te winden. Dat zij al bijna acht jaar een geregistreerd partnerschap geniet met onze Graseter betekent daarentegen nog niet dat zijn ploeggenoten het opgegeven hebben. ”Als het op een dag dan toch misgaat, ben ik de eerste in de rij”, aldus De Verleider, die er niet voor terugdeinst zijn gevoelens te uiten aan en voor de spelersvrouwen van Barendrecht 8.

Het verwijderen & het weer aanmaken
Gezien haar status binnen het amateurelftal, kwam het verdwijnen van Nadie haar Instagram-account dan ook als een grote verrassing. Een klein jaar geleden ging Nadie ‘De Bomenknuffelaar’ van Duivenbode offline op haar socials. ”Tommy kon er maar niet aan wennen dat hij me voortaan moest delen met mijn online gevolg, dus dwong hij mij mijn Instagram-accounts te verwijderen. Zelfs die van Wolfje, mijn kat”, aldus de geëmotioneerde Nadie nu zij weer terugdenkt aan deze zware tijd uit haar leven.

Maar nu is zij dus weer online en wel onder het account @nadievanduivenbode. De eerste post dateert uit mei van dit jaar, maar is tot voor kort nog zeer bescheiden geweest in het aantal personen dat zij toestaat haar te volgen. De teller der gelukkigen staat met een recente acceptatie van Vermaat, die schuilgaat onder het account @lvermaat95, op 107. Dit aantal staat in een schraal contrast met het aantal dat zij zelf volgt, maar dat siert haar juist. Haar liefde voor mens en dier is direct af te lezen aan het account, of je haar nu volgt of niet. Zelf volgt zij de levens van 269 en steunt zij hen in de vorm van ‘likes’ en zo nu en dan een warme reactie.

Een geslaagd nieuw begin
Eind vorig jaar verhuisden Tommy en zijn vlam naar Rotterdam, wat het begin van een nieuw tijdperk is geworden. ”Dit huis moest een frisse start worden, wat ook is gelukt; we zijn echt zo gelukkig samen”, aldus een sprankelende Nadie.

Barendrecht 8 wil via deze weg laten weten zeer te spreken te zijn over de recente ontwikkelingen van het account van Nadie en uit te kijken naar wat meer ‘persoonlijke’ content. ”Die kop van Tommy zie ik al vaak genoeg”, aldus de altijd kritische Dimitri ‘Aan de Lijn’ den Ouden.

 

Casa di Fierinck in de etalage
Na krap een jaar met zijn soulmate José ‘Miss Rituals’ Zwaal samen in zijn eerste eigen huisje gewoond te hebben, is het voor brandweerman Mark Fierinck alweer tijd om te verhuizen. ‘Hogerop bij de brandweer’ zou de voornaamste aanleiding zijn geweest zijn. Naast een buitenkansje te zien in dit ‘toekomstbestendige’ huis. Het gerucht was nog amper verspreid of het was al defnitief: Bekendeburen.nl meldt de verhuizing van het glamoureuze stel.

”We kunnen het ons permitteren, dus waarom niet?”, begint Fierinck het interview met het Funda voor bekend Nederland, op een ietwat vijandige toon. ”Kijk, er zijn nog geen plannen voor een kleine of iets, maar zoiets kan bij een fitte, vruchtbare man als ik natuurlijk zo gebeuren. Een dergelijk ongelukje zit dan in een klein hoekje.” De uitbreiding van het aantal vierkante meters komt Waar is de Brand niet slecht uit. ”En wat extra ruimte voor het opbergen van mijn brandweerspullen, waaronder een dertig meter lange brandweerslang, is wel wenselijk. Daarmee in je nek naar je werk fietsen is een ding, maar het opbergen in je huis, is een heel ander verhaal.’’

Gunstige ligging
Het rijtjeshuis waarover wij in deze spreken bevindt zich aan de Talmaweg in Barendrecht, niet ver van hun huidige verblijf aan de Van Ravesteyndreef. En niet geheel onbelangrijk: nóg dichter bij het ouderlijk huis van Vermaat. ”Als ik op het dak ga staan zie ik het huis zo liggen, echt fantastisch”, reageert Vermaat enthousiast wanneer hij wordt gevraagd om een eerste reactie op het nieuws. ”Als ik ’s avonds op bed lig kan ik bij wijze van spreken hun bed aan de andere kant van de muur horen piepen en kraken, wat best bevredigend is. Die liefdevolle geluiden zingen me als het ware in slaap.”

Begin december verwachten Fierinck en de brunette de overstap te maken naar het nieuwe stulpje. Wij van Vliegende Keeper wensen het jonge en ambitieuze stel veel geluk toe in het nieuwe optrekje én de liefde. Die housewarming in aan de Van Ravesteyndreef kunnen de mannen van Barendrecht 8 nog wel heugen, op naar de volgende aan de Talmaweg!

 

Mol stelt familie boven zaken en gaat down under
Na bij Hellevoetsluis-uit al afwezig geweest te zijn in verband met ‘verjaardag, vriendin’, heeft hij het nu wel heel bont gemaakt. Een verjaardagslunch met zijn schoonoma stak een stokje voor de wedstrijdvoorbereiding van de 25-jarige vleugelmiddenvelder. ”Ze werd 91, dat betekende natuurlijk groot feest. Ik heb mijn schoonfamilie misschien wel hoger zitten dan mijn eigen familie, dus als ik moet kiezen tussen een amateurvoetbalteam en mijn schoonfamilie is de keuze snel gemaakt”, aldus Mol die afgelopen zaterdag pas na tien minuten kwam aankakken.

Lepeltjelepeltje
Tommy ‘De Graseter’ Sintnicolaas was op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ toen hij met het voorval werd geconfronteerd. ”Ik heb die gozer in m’n huis gelaten, op m’n bank laten slapen. Vanaf de contractonderhandelingen met Barendrecht tot aan vlak na de medische keuring verbleef hij bij mij. Het was een onzekere tijd voor De Mol, maar ik was er voor hem.” Tommy liet een angstvallige stilte vallen, waarna hij zijn verhaal hervatte met meer venijn dan even daarvoor. ”Hij heeft verdomme zelfs een paar nachten bij Nadie in bed geslapen omdat hij ‘zijn moeder miste’, waar ik ook gewoon vrede mee had. Ik heb er zelfs niks van gezegd toen Nadie me na al de tweede nacht vertelde dat hij midden in de nacht lepeltjelepeltje wilde liggen. De mentaliteit van ‘accepteren en doorgaan’ die ik in het veld met mij draag, hanteer ik ook buiten het voetbal. Zo ook in dit geval.”

Aan vakantiedagen geen gebrek
Een lange nasleep van deze inmiddels reeks aan incidenten, verwachten wij niet. De Mol gaat er namelijk voor enige tijd tussenuit. ”Vrijdagavond vertrek ik en ik kom 30 november terug. Zoals het er nu naar uitziet mis ik zes competitiewedstrijden”, deelt hij het heugelijke nieuws mede aan Vliegendekeeper. ”Met de liefde van mijn prille bestaan de wereld ontdekken, dat is een droom die ik al van jongs af aan koester. We starten zaterdag in Singapore, volgens mij is Tom ‘Jaap’ daar wel eens geweest. In oktober zullen we het ruige landschap van de oostkust van Australië trotseren, we trekken dan van het noorden naar het zuiden. En onderweg links en rechts wat kangoeroes neerknuppelen. Vervolgens stappen we1 november weer op het vliegtuig naar Auckland, Nieuw-Zeeland. Daar zullen we ons aftr… rondtrekken over het Noorder- en Zuidereiland, op jacht naar mooie plekken om samen op de foto te gaan. Ik heb zelfs speciaal een statief aangeschaft, Schattig he? Tot slot vertrekken we 27 november, pakken we nog een dagje Qatar en gaan we weer op huis aan. Want dan zijn mijn vakantiedagen op.’’

Het belooft een mooie reis te worden voor onze Mol die enige tijd ‘down under’ gaat, wat niet geheel ontoepasselijk voor dit dier is. Of hij na zijn reis met een spandoek en al opgewacht zal worden door zijn teamgenoten, is nog maar de vraag. “Fergeven, maar niet fergeten”, zoals De Kapitein zo mooi wist te zeggen. Het ga je goed Max, tot snel!

En voor onze trouwe lezers: tot de volgende keer bij In de wandelgangen!

 

Een gedachte aan “In de wandelgangen week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.