De 8 vragen aan Het Loopwonder

1. Op welke positie kom jij het meest tot je recht?
Ik speel het liefst op de flanken voorin rechts of links. Maar rechtsback is ook tegenwoordig een positie geworden waarin ik wel kan spelen. Het mooie daarvan is het opkomen als je aan het aanvallen bent. Zie dat als een type Karsdorp of Dani Alves.

2. Wat zijn jouw kwaliteiten en wat zijn in jouw ogen de sterke punten van BVV 8?
Persoonlijk over mij zelf is het loopvermogen. Kijkend naar het team heeft iedereen wel een kwaliteit wat een ander weer niet heeft. Denk dat de sterkte punten van dit team wel het moraal is. We zijn een team die niet snel opgeven of als het wat minder loopt in de wedstrijden dan strijden we wel voor elke meter.

3. Wat is jouw persoonlijke doelstelling voor dit seizoen?
Minimaal tien doelpunten.

4. Deze transferwindow keerde je transfervrij terug in het team. Wat is jouw belangrijkste reden om terug te keren en hoe kwam deze terugkeer tot stand?
Sowieso het team. Ik ben -voor de mensen die het niet weten- een jaar gestopt i.v.m. werk maar ook voorbereiding op de Marathon. Daarna begon het toch weer te kriebelen en heb ik tegen Steeds Hoger een wedstrijd meegespeeld. Vervolgens belde mijn zaakwaarnemer eind maart begin april dat BVV 8 interesse had en of ik open stond voor een gesprek. Met hen -Vliegende Keeper / II Direttore hebben we de onderhandelingen geopend. Na twee goede gesprekken konden we eind mei / begin juni de pers en supporters laten weten dat de terugkeer officieel rond was.

5. Je staat bekend om de heerlijke aardbeien die je wel eens meeneemt. Kunnen wij deze delicatessen weer verwachten dit seizoen? Ja hoor, wordt geregeld😊


6. Het heeft enige verbazing opgewekt dat je al jouw voetbalfoto’s hebt verwijderd van Instagram. Heb je hier een verklaring voor? Haha, nee niet echt. Wordt wel tijd voor wat nieuwe foto’s😊

7. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat je van 15 naar 17 cm bent gegaan in de tussentijd. Wat is jouw geheim? Veel fruit eten!

8. Tot slot een duivels dilemma: loop je liever een persoonlijk record met de marathon of word je liever kampioen met BVV 8? KAMPIOEN worden met BVV 8. We moeten met z’n allen nog een keer op de platte kar door Barendrecht! Dat lijkt me echt super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.