8 vragen aan de Zoon van Hercules

1: Wat verwacht jij dit seizoen van BVV 8 en wat zijn de wapens van dit team?
Mijn verwachtingen waren om ver te komen in de beker, maar die droom is helaas voorbij… Gelet op de huidige kwaliteiten binnen het elftal, de breedte van de selectie, de trainingsfaciliteiten, de tenues, mogen we niet voor minder dan handhaving  in de 5e klasse gaan.

2: Als spits wist je het net niet vaak te vinden en je stond mede daarom de laatste wedstrijden weer achterin. Maar wat is jouw favoriete positie? Klopt, ik sta mijn plek graag af aan spelers die wel het net weten te vinden, en daar hebben we er gelukkig genoeg van lopen. Dan moet je gewoon pas op de plaats maken en spelen waar de trainer je nodig heeft.

3: Je zit al lang bij het team en je hebt veel meegemaakt. Wat is zowel jouw hoogte- als dieptepunt bij het team? (persoonlijk of teamverband)
Je speelt jarenlang in de jeugdopleiding en gaat door weer en wind het trainingsveld op. Als je dan dat prachtige BVV 8 tenue mag aantrekken en dat prachtige veld 4 op mag stappen om een wedstrijd te spelen is dat voor mij één groot hoogtepunt.

4: Fysiek zit het bij jou meer dan goed, maar wat doe jij momenteel om jouw conditie op peil te houden?
In principe doe ik op dit moment vrij weinig. Ook bij Feyenoord zie je dat spelers tegenwoordig niet meer fit hoeven te zijn en gewoon 90 minuten speeltijd krijgen, dus daar neem ik graag een voorbeeld aan.

5: Er is veel onduidelijkheid over jouw toekomst bij BVV 8 en om die reden is er een mediastilte rondom jou. Wil je hier wellicht toch iets over jouw toekomst in het team zeggen?  Rumoer is nooit goed voor het elftal en daarom heb ik hier ook verder weinig commentaar op. Je ziet hoe gevoelig er wordt gereageerd op transfergeruchten. Dat hebben we onlangs nog weer eens gezien in de kwestie rondom Angelo van Pelt.

6: Vind jij jezelf een betere verdediger dan Fierinck?
Een betere verdediger, maar een mindere hulpverlener.

7: Ondanks dat je vaak favoriet bent met FIFA-toernooien maak je dit nooit waar. Hoe kan dat? Als iemand die niet eens een eigen FIFA heeft favoriet is  voor de titel zegt dat genoeg over de kracht van het deelnemersveld. Dan wordt het gewoon lastig om jezelf te motiveren en dan wordt je afgetroefd op instelling. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren, maar is wel een feit.

8: Je moet kiezen: scout je liever een toptalent voor Excelsior of word je liever kampioen met BVV 8? Als ik het huidige elftal van BVV 8 bekijk denk ik dat beide tot de mogelijkheden behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.