De 8 vragen aan ‘Strak Maatje M’

Je speelt al langere tijd bij BVV 8 en bent niet uit de basis te denken. Wat vind je jouw sterkste eigenschap in het veld? Klopt, ik denk dat mijn sterke eigenschappen zijn dat ik graag voetballend wil opbouwen en rustig ben aan de bal.

Waarin kun je je als voetballer nog verbeteren? Zoals hieronder aangegeven heb ik het laatste jaar veel in mijn lichaam geïnvesteerd en dan merk je toch dat je daar wat snelheid op moet inleveren. Ik denk dat mijn doelstelling voor komend jaar dan ook is om wat van die snelheid terug te krijgen.

Een anonieme bron wees ons op de transformatie die jouw lichaam heeft ondergaan. Je bent beduidend strakker. Wat is de reden dat de kilo’s zich in zo’n hoog tempo op blijven stapelen? Toen ik 3 jaar geleden als nieuwkomer in een team kwam waar het gemiddelde gewicht 110 kg was, voelde ik me duidelijk niet op mijn gemak. Het voelde een beetje alsof ik een buitenbeentje was. Ik moet hard mijn best doen om me te kunnen meten met mijn teamgenoten, maar ik denk dat ik goed op weg ben!

Vanaf januari/februari zal jij gaan samenwonen met Leon ‘Blessa’ Pelkman. Hoe ga jij ervoor zorgen dat dit geen invloed heeft op jouw aanwezigheid? De slechte mentaliteit van ‘Blessa’ zal geen invloed hebben op mijn aanwezigheid omdat het team bij mij op 1 staat.

Je speelt graag FIFA en moet het daarin helaas vaak afleggen tegen jongens als Robbin, Toni en Leon. Is dat iets wat aan je knaagt in het dagelijks leven? Iedereen heeft zo zijn sterke punten, helaas voor deze jongens ligt hun kwaliteit bij het spelen van spelletjes.

De relatie met Megan stond jarenlang bekend als ‘knipperlichtrelatie’. Echter staat dit zogenoemde licht nu al langere tijd aan en hebben wij vernomen dat de situatie zeer stabiel is momenteel. Geeft dat idee rust tijdens de wedstrijd? Ik merk vooral dat het bij de jongens om mij heen veel rust brengt. Ik heb mij laten vertellen dat in deze periode met name ‘de jongeling’ veel aan het piekeren was tijdens de wedstrijden. Vaak omdat hij zich afvroeg of ik niks met zijn zus zou gaan doen op zaterdag avond.

Wat vind jij van Tom? Mooie gozer die Tom! Verder is het voor het team fijn om iemand te hebben die je bij een 5-0 voorsprong kunt wissel voor Mark ‘waar is de brand’ Fierinck.

Tot slot een dilemma (je moet kiezen): Broodje kaassoufflé met pindasaus of een bak Chinese bami van Kippie? Als ik de woorden van ‘de grijzevos’ mag geloven is het de Bami die voor de enorme vruchtbaarheid heeft gezorgd. Dus ik moet dan toch voor het broodje kaassoufflé gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.