De 8 vragen aan de Pitbull

Je zit al een aantal jaar in het team en hebt al veel meegemaakt. Wat is jouw absolute hoogtepunt met dit elftal? Oef mijn hoogtepunt… Het zijn er zo ontzettend veel! Ik genoot van erg van de ‘vuurwerkrel’ na een wedstrijd bij Heerjansdam waarbij meerdere rookbommen, flashing diamonds, etc in de kleedkamer werden afgestoken waardoor verschillende jongens in ons team nog altijd met longproblemen rondlopen, geweldig! Niet te vergeten al die prachtige verjaardagen en housewarmings in de loop der jaren van bijvoorbeeld Mark ‘waar is de brand’ Fierinck. Zeker ook de sportieve prestaties waar we bij Heerjansdam bijna het kampioenschap behaalde op een paar punten na, maar het meest geniet ik nog elk weekend van de gezelligheid onderling en hoop dat dit nog jaren zo zal blijven.

Wat is jouw persoonlijke doelstelling voor dit seizoen? Mijn persoonlijke doelstelling is een gevestigde naam worden op 10. Helaas is het scorend vermogen nog niet hoe ik het graag zie, maar daar ga ik keihard aan werken. Ook met oog op volgend jaar wanneer Angelo het team komt versterken. Hij moet niet denken dat er wat te halen valt en als hij alsnog het in zijn hoofd haalt om de strijd met mij aan te gaan voor de 10 positie weet ik waar hij woont!!

Jouw bijnaam is ‘De Pitbull’, maar je kampt al tijden met kleine blessures. Moeten we ons zorgen maken en een andere bijnaam bedenken of verwacht je op termijn weer fit te zijn? Ik begrijp de twijfel, maar ik ben op de weg terug! Weetje, ik heb de laatste jaren veel potgrond gegeten waardoor mijn lichaam niet meer optimaal kon functioneren, helaas ervaar ik daar nog steeds de consequenties van. Nu ik mijn dieet weer heb aangepast gaat het steeds beter. Ik laat me niet meer gek maken door Tommy!

Tot een aantal jaar geleden dronk je geen alcohol. Echter vond er een omslag plaats en ben je nu niet meer vies van een alcoholische versnapering. Heb je gezien het toegenomen vetpercentage achteraf spijt van deze keuze? Alcohol was lang mijn vijand door onder andere medicijngebruik, maar ik heb mij nu al meerdere keren bewezen niet bang te zijn. Ondanks ik nu ongeveer 35 kilo ben aangekomen denk ik dat alcohol prima past binnen de schijf van vijf en laat dat dan ook graag zien in het weekend.

Je bent een paar keer langdurig weggeweest en iedereen zit met smart te wachten op weer zo’n langdurig vertrek. Ben je nog van plan om weer eens zo’n rondreis te maken? Groot nieuws! Jordi gaat weer terug naar zijn roots. In januari ga ik lekker 3 weken naar mijn geboorteland Kenia waar ik weer ga genieten van de natuur. Indien ik word opgegeten door een groep leeuwen wil ik jullie bedanken voor alles en hoop ik dat BVV 8 ooit nog een keer een prijs pakt.

Heb je er bewust voor gekozen om de jaarkalenders eerder in de verkoop te doen dan jouw concurrent Wesley? Zeker! Die Wess dacht mij vorig jaar te slim af te zijn met de verkoop van de kalenders, maar die mafkees is volledig afgetroefd dit jaar. Heerlijk om hem volledig voorbij te streven en ik heb zelfs gehoord dat hij de prijs voor het hotel in Porto zelf iets omhoog heeft gegooid om zijn hypotheek te kunnen betalen, heerlijk!

Jij als groot voorstander van Feyenoord City weet hoe belangrijk financiering is in de sport. Is het in jouw ogen nuttig om een kledingsponsor toe voegen aan BVV 8? Feyenoord City, geweldig! Wie wil nou niet alleen maar kinderen op Vak S, nooit meer sfeer, appelsap i.p.v. bier, een dramatische bezettingsgraad, de achterstand met 020 en PSV zo groot laten worden dat de kans op degradatie groot wordt, ik geniet zo ontzettend van dit plan! Daarom denk ik dat het handig is om een buitenlandse investeerder binnen te halen voor shirtsponsoring voor BVV 8, zodat we net als Feyenoord kunnen doen alsof we wat voorstellen, maar in werkelijkheid er echt geen klote van kunnen.

Tot slot, wat vind jij van Tom? Tom, tja… Jullie denken dat ik hem nu volledig ga afkraken… en dat klopt! Die jongen kan echt voor geen meter voetballen, ik snap ook niet dat Wess hem nog überhaupt opstelt en nog de kans geeft in de spits. Buiten dat vind ik het ook verschrikkelijk dat hij elke keer zo loopt te slijmen bij me, omdat hij weet als ik 1 telefoontje pleeg hij direct ontslagen kan worden. 1 telefoontje Tom, je weet het! Love you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.