Vliegendekeeper

Non League Football

BVV Barendrecht 8. Een vriendenteam dat uitkomt in de vijfde klasse regio Rotterdam. Een team dat al jaren samenspeelt, voor elkaar door het vuur gaat en een gezamenlijke liefde heeft voor het voetbal. Op deze pagina lees je wie wij zien, wedstrijdverslagen, spijkerharde columns en leuke inzendingen. BVV Barendrecht 8 is meer dan alleen voetballen op de zaterdag middag.

 

Wedstrijdverslagen:
Onterecht verloren, simpel gewonnen of niet uitgespeeld door te weinig man. Onder het kopje wedstrijdverslagen lees je precies wat er is gebeurd afgelopen zaterdag. Elke wedstrijd wordt tot in de detail besproken met altijd een cynische ondertoon. Wij zijn geen hoogvliegers, wij zullen nooit landelijk kampioen worden en al helemaal niet ons brood verdienen met het schoppen tegen een bal. Toch valt er over onze competitie genoeg te vertellen wat mensen interesseert. Lees hier de wedstrijdverslagen en geef vooral je ongezouten mening erop.

rockanjethuiscomp_63

 

Columns:
De mannen van BVV Barendrecht 8 weten als geen ander hoe het er aan toe gaat in het amateurvoetbal. Het voetbal in de lage regionen is iets schitterends, iets moois en dat willen wij aan de lezers vertellen. Toch is het niet allemaal mooi en prachtig. Meerdere malen maakte wij ook de vervelende kanten mee. Wij nemen dan ook geen blad voor de mond en schrijven het precies op zoals het is. Geen journalistieke verbeeldingen, geen onzin verhalen en het zeker niet mooier maken dat dat het is. De mannen van BVV Barendrecht 8 hebben ervaring met het schrijven van stukken en de spreekwoordelijke spijker op de koppen slaan. Amateurvoetbal is mooi en dat moet je laten zien maar zeker ook de donkere kanten moeten aan het licht komen. Op de pagina columns komt dit alles aan de orde en vertellen wij hoe het er aan toe gaat in de lagere regionen van het Nederlandse amateurvoetbal.

rockanjethuiscomp_48

Geschiedenis:
Seizoen 2013 – 2014
Competitie: Plek 3
Beker: Tweede ronde uitgeschakeld na een 4-2 nederlaag

Seizoen 2014 – 2015
Competitie: Plek 2
Beker: Tweede ronde uitgeschakeld na een 3-2 nederlaag

Seizoen 2015 – 2016
Competitie: geen eindklassering
Beker: Kwart finale uitgeschakeld na een 4-2 nederlaag

Seizoen 2016 – 2017
Competitie: Plek 4
Beker: tweede ronde uitschakeling na een 3-4 nederlaag

Seizoen 2017 – 2018
Competitie: Plek 8
Beker: tweede ronde uitschakeling na een 0-2 nederlaag

Seizoen 2018 – 2019
Competitie: Plek 6
Beker: groepsfase uitgeschakeld