Vliegendekeeper

Reizen

Steden van Europa:

Europa, het een na kleinste werelddeel als het om oppervlakte gaat kent 11% van de wereldbevolking. Ondanks dat Europa een klein werelddeel is staat het Economisch ontzettend sterk en is het zelfs het continent met de meeste industrie. Europa kent als werelddeel 51 onafhankelijke landen. Al deze landen hebben hun eigen verhaal en hun eigen schatten. 51 landen en 51 hoofdsteden die ik allemaal wil bezoeken. Hierbij zitten ook de hoofdsteden van Schotland, Noord Ierland etc. die officieel niet als Europese hoofdstad worden gezien. Een lange reis maar zeker de moeite waard. Bekijk de foto’s en lees de verhalen die een voor een worden ge-update.

Steden van Europa:

 

Ierland: The Wild Atlantic Way:

De Wild Atlantic Way is een 2500 kilometer lange weg langs de ruige Atlantische oceaan. Het is de weg waar land en zee elkaar ontmoeten omringd door adembenemende plekken.
Cultuur en natuur komen hier prachtig samen en elke stukje weg is weer een nieuwe ontdekking. Toen ik tijdens het plannen van onze Ierland trip deze route bij toeval ontdekte was het direct duidelijk dat we dit moesten gaan volbrengen. 2500 km met adembenemende plekken is niets iets wat je in 9 dagen kan doen. We besloten het te splitsen in twee delen en het dit keer slechts tot Galway in het Westen van Ierland te rijden. Iets waar we achteraf veel spijt van hebben gehad maar zoals gezegd, als je alles in 9 dagen gaat stoppen dan geniet je te weinig van al het moois om je heen. Per dag probeer ik te beschrijven wat we hebben meegemaakt, wat de prachtige plekken van Ierland zijn en wil ik jullie allen overtuigen dat de Wild Atlantic Way iets heel bijzonders is wat een ieder een zou moeten overwegen. De natuur komt op deze route naar voren zoals je hem nog nooit zag, prachtig en uniek in haar soort.

The Wild Atlantic Way